Velkommen til Balance By The Juicery. Vårt yogastudio ligger sentralt i Oslo sentrum og du finner oss rett ved Barcode. Yoga er god trening og beroligende for sinnet.

Balance By The Juicery er et moderne yogastudio i Oslo. Vi er ledende på infrarød hot yoga i Oslo. Dette er en unik type hot yoga med varme fra infrarøde paneler. Velkommen til oss!

Hos Balance får du:

Under kan du lese mer om yoga i Oslo hos oss.  

Infrarød hot yoga: Godt for kropp og sjel

Balance er unikt yogastudio i Oslo med fokus på infrarød hot yoga. Vi er de eneste som tilbyr denne formen for hot yoga i Oslo. 

Infrarød hot yoga er enda mer effektiv enn annen yoga

Yoga er i seg selv en fantastisk treningsform. Du trener styrke og smidighet gjennom skånsomme øvelser. Perfekt for deg som ønsker å holde deg i god fysisk form uten skader. 

I tillegg handler yoga om personlig utvikling og balanse. Målet er at du skal gå ut fra yogasalen rolig og avslappet. 

Hot yoga betyr at du gjør yoga-øvelser i varme omgivelser. Varme gjør musklene ekstra myke, noe som gjør bevegelsene ekstra smidige. Dessuten får du svettet skikkelig fra deg – da blir du kvitt alle toksiner. 

Infrarød hot yoga gir deg alt dette, men legger også til varme fra infrarøde paneler. Dette gjør denne unike yogatypen enda mer effektiv.

Har du ikke prøvd infrarød hot yoga før? Da er det bare å prøve en drop-in-time. Vi kan garantere en god økt hvor du får svettet skikkelig fra deg! 

Våre kurs og klasser

Vi tilbyr flere ulike kurs og klasser ved vårt yogastudio i Oslo. Du kan enkelt booke time ved å klikke på knappen under. Da finner du en kalender med vårt tilbud.

Morning flow

En perfekt time for deg som vil trene om morgenen. Yogastillingene er skreddersydd til hvordan kroppen din er om morgenen. Vi har utformet sekvensene slik at overgangen fra morgen til dagtid går knirkefritt. Du vil føle deg både fokusert og energisk etter trening.

Vinyasa flow

Her kommer du til å bevege deg flytende og uavbrutt fra stilling til stilling. Pusten er viktig i vinyasa flow-timene. Underveis jobber vi med pusteøvelser og meditasjoner. Vi legger vekt på harmoni mellom kropp og pust, og vi varierer mellom raskt og sakte tempo. Dette er en morsom og utfordrende time med mye variasjon!

Vinyasa basic

En vinyasa basic-time er perfekt for nybegynnere eller for deg som vil repetere det grunnleggende. Vi fokuserer på teknikk og grunnleggende stillinger. Disse vil du finne igjen i andre yogaklasser ved vårt yogastudio i Oslo. 

Slow flow

I en slow flow-time beveger vi oss sakte fra stilling til stilling. Denne passer også perfekt for nybegynnere eller andre som vil forbedre og fordype seg. Målet er å øke kvaliteten på overgangene mellom stillinger. En slow flow-økt skal lære deg å bevege deg bedre – både under en yoga-økt og ellers i hverdagen. Slow flow er basert på prinsippene fra vinyasa. 

Hatha yoga

Hatha yoga er også kjent som “klassisk yoga”. Her vil du lære klassiske øvelser og teknikker fra de tradisjonelle indiske yoga-skolene. Dette er stillinger som har blitt lært bort i årevis verden over. En hatha yoga-time har ikke samme fokus på flyt som en flow-time.

Upper body flow

Her er det fokus på styrke og smidighet i overkroppen. Vi trener også balanse – både i armene og håndstående. Klassen er vinyasa-basert. 

Warrior flow

Her kombinerer vi vinyasa flow-stilen med kampkunst, moderne dans, massasjeterapi og Zen-meditasjon. Dette er en leken og utfordrende økt med masse variasjon! Vi jobber med spark, knebøy, balansering og core-styrke. Mot slutten av økten roer vi ned med mer tradisjonelle ashtanga- og vinyasa-stillinger. 

Ashtanga

Ashtanga er en dynamisk yogatype fra Mysore i India. Det sentrale her er pusten, og fokuset ligger på en kombinasjon av pust og bevegelse i faste sekvenser. Dette øker også konsentrasjon og hjelper deg å roe ned. Denne timen er utfordrende, så nybegynnere bør kanskje prøve andre timer først. 

Jivamukti

Jivamukti-yoga legger vekt på de fysiske øvelsene. Dette kombineres med chanting, pust, avspenning og meditasjon. Dessuten bruker vi musikk for å sette den rette stemningen og rytmen. Jivamukti-yoga kommer fra USA, og ble grunnlagt midt på 80-tallet i New York. Denne formen for yoga er utviklet av yogalærerne Sharon Gannon og David Life

Booty flow

Perfekt økt for deg som ønsker å styrke rumpe og lår! Setemuskulaturen er kroppens største muskel, og den skal blant annet holde kroppen oppreist i riktig positur. Derfor er denne muskelen svært viktig å trene. Timen er vinyasa-basert. 

Restorative

Restorative-klassene våre er spesialdesignet for avslapping. Her står ikke styrke og smidighet i fokus. Målet er å slappe av slik at nervesystemet får en restart. Vi bruker forskjellig utstyr i denne timen, alt fra blokker til pledd. 

Yin yoga

Yin yoga er optimalt for deg som ønsker total ro og stillhet i en ellers stressende hverdag. Målet er å stilne sinnet, kvitte seg med stress og skape en dyp følelse av ro og bevissthet. Yin yoga er også med på å løse opp spenninger i bindevevet, og øvelsene gjør deg mer smidig. I en yin yoga-time holder man stillingene over lang tid, mens man kjenner på ulike sensasjonene og følelsene som dukker opp. 

Mindfulness

Mindfulness handler om å fokusere på det som skjer her og nå. Man kan også si at mindfulness er oppmerksomt nærvær. Balance tilbyr en mindfulness-timer i lunsjtiden – perfekt for deg som vil koble av fra en stressende arbeidsdag. Mindfulness gir deg økt fokus på de riktige tingene, og kan gjøre deg mer produktiv når du er tilbake på jobb.

Våre instruktører

Under kan du hilse på noen av instruktørene ved Balance By The Juicery i Oslo.

Michael Larsen

Michael har holdt på med kinesisk bevegelse, yoga og ulike metoder innen bevegelsesterapi siden 2007. Han har undervist siden han ble utdannet yogalærer i 2012. Michael er også registrert massasjeterapeut i NMF (Norges Massasjeforbund), og har utbredt kunnskap om anatomi. Dette tar han med inn i yogaklassene sine. 

Suleman Ahmed

Sulemans yogareise startet etter flere år som fotballspiller på høyt nivå. Han var også 2 år i militæret, og etter dette hadde kroppen hans fått mange skader. Det var da han møtte sin første yogalærer her i Oslo. Gjennom yogaen lærte Suleman bevegelser, pusteteknikker og meditasjon. Alt dette var med på å helbrede kroppen hans. Nå underviser han i ulike yogastiler (som yin yoga), og legger gjerne inn sine egne sekvenser. 

Kristine Lind Solstad

Kristine startet sin yogareise i 2015. Hun har utforsket en rekke stiler, og har blant annet trening fra Yoga Academy International i Costa Rica. Hun har blant annet trent vinyasa og yin yoga med Exhale Yiga Retreats og Mathieu Boldron Yoga i Thailand. Kristines favoritt blant alle stilene er vinyasa-yoga, og hun fokuserer på å skape rom for kreativitet, lek og flyt i sine klasser. 

Amadou Secka

Amadou har lang erfaring med undervisning innen alt fra breakdance til turn, tricking og parkour. Han har også sertifisering i hatha og vinyasa fra Pokhara Yoga School i Nepal. Etter mange år med hard trening innså han at han hadde flere ubalanser i posituren sin. Dette resulterte i store smerter flere steder i kroppen. Yogaen har hjulpet ham til en smertefri hverdag, og det er noe han tar med inn i undervisningen sin i dag. 

Våre medlemskap

Balance tilbyr ulike medlemskap med ulik pris og bindingstid. Vi vil at du skal finne noe som passer for deg – uansett om du vil trene yoga ofte eller bare en gang i blant. 

Medlemskap: 6 mnd og 12 mnd

Vi har to medlemskap med binding på enten 6 eller 12 mnd. Her får du tilgang til alle kurs og klasser hos oss. Vi har åpent fra tidlig om morgenen til kvelden, samt åpent i helgene. De to medlemskapene er like, men har noe ulik pris. 

Medlemskap: Uten binding

Vi har også et medlemskap uten binding. Her kan du avslutte medlemskapet når du vil – for eksempel hvis du skal på en lengre reise eller skal flytte. Du er selvsagt alltid velkommen tilbake til oss.

Drop-in

Perfekt mulighet for deg som vil teste infrarød hot yoga, yoga generelt eller om vårt yogastudio er noe for deg. Er du glad i pilates, styrketrening eller andre former for trening? Da kan yoga bli din nye favoritt eller et godt tillegg til din nåværende treningsform! Yoga er veldig godt for å styrke muskulaturen og smidighet, slik at du kan prestere bedre under andre typer trening.

For å prøve en time kjøper du bare drop-in, velger en dag og finner kurset som passer for deg. Vi har flere klasser innen infrarød hot yoga og vanlig yoga, samt mindfulness-meditasjon.

14-dager intro og 10 klasser

Vi har også to andre medlemskap som er perfekt for deg som vil teste yoga eller Balance. Med 14-dager intro får du tilgang til alle våre klasser i to uker. Dette egner seg uansett om du har drevet med yoga tidligere eller er helt ny. 

10 klasser er litt som 10 drop-in-timer, men til lavere pris. Her velger du selv hvilke klasser du vil ta. Du kan alltids kjøpe nye timer etterpå, eller gå over til et lengre medlemskap. 10 klasser er også en fin gave til en som elsker god trening!

Yoga i Oslo sentrum

Leter du etter yoga sentralt i Oslo? Da har du kommet til rett sted. Balance By The Juicery ligger rett ved Barcode. Velkommen til oss!