Find Your

Balance

Livet handler om balanse og vi mener at balanse i hverdagen er essensielt for
velvære og noe alle burde ta seg tid til, spesielt i en hektisk hverdag.
I våre lyse og urbane studiolokaler tilbyr vi en helhetlig opplevelse av yoga, boksing, behandling og ikke minst forfriskninger og utstyr i vår Balance shop. 

Yoga

Med noen av Oslos mest erfarne yoga-lærere tilbyr vi et utvalg av klasser med noe for hver og en. Med et fokus på funksjonell trening har vi et bredt spekter av både tradisjonelle klasser, IR hot yoga, samt spesialutviklede klasser for de som ønsker en annerledes og utfordrende treningsøkt. Vi har flotte garderobefasiliteter med dusj og holder til i moderne og unike nyoppussede lokaler.

Med noen av Oslos mest erfarne yoga-lærere tilbyr vi et utvalg av klasser med noe for hver og en. Med et fokus på funksjonell trening har vi et bredt spekter av både tradisjonelle klasser samt spesialutviklede klasser for de som ønsker en annerledes og utfordrende treningsøkt. Vi har flotte garderobefasiliteter med dusj og holder til i moderne og unike nyoppussede lokaler.

Behandling

Smerter og spenninger i muskler er et økende helseproblem,
derfor tilbyr vi klassisk massasje og idrettsmassasje som et effektivt hjelpemiddel mot disse plagene.Våre behandlere Jonas og Jens fra SOLID trening og behandling har lang erfaring og kompetanse innen sitt fagfelt.

Smerter og spenninger i muskler er et økende helseproblem, derfor tilbyr vi klassisk massasje og muskelterapeutiske behandlingsmetoder som et effektivt hjelpemiddel mot disse plagene. Våre behandlere har lang erfaring og kompetanse innen sitt fagfelt.

workshop og kurs

Vi tilbyr også spennende workshops og kurser til våre medlemmer, med anerkjente gjesteforelesere og instruktører.
Ønsker du å leie våre lokaler til et privat arrangement?
Ta kontakt!

PRISER

MEDLEMSKAP