Hot yoga

Ro ned og finn balanse i hverdagen med hot yoga. Her kan du lese mer om hva hot yoga er, hvilke fordeler det har og om hvordan vi gjør hot yoga på Balance.

Hos Balance vil vi at du skal finne balanse i hverdagen. Vår spesialitet er hot yoga, og vi har en helt unik form for hot yoga hos oss – nemlig infrarød hot yoga. Dette er hot yoga hvor vi varmer opp lokalet med styrkende infrarøde paneler. 

Hot yoga er i seg selv svært gunstig for kropp og sinn. Med infrarød varme på toppen av dette får du den perfekte kombinasjonen.

Fordeler med infrarød hot yoga

Hot yoga er god trening, avslappende og ikke minst deilig når vinterkulden er som verst. Yogaen blir ekstra god med varme fra infrarøde paneler. Infrarød yoga har flere fordeler: 

Renser kroppen

En skikkelig detox! De infrarøde panelene gjør at du svetter dypt og renser kroppen for alle toksiner.

Økt bevegelighet og smidighet

Når kroppen er skikkelig varm, kan du også bevege deg lettere, smidigere og mykere.

Reduserer smerte og stivhet

Med infrarød varme slapper musklene mer av, og smerte og stivhet som sitter i muskulaturen løsner.

Bidrar til sunnere hud

De infrarøde panelene stimulerer produksjon av kollagen og elastin i huden. Slik kan de infrarøde panelene bidra til sunn og ungdommelig hud.

Stimulerer blodsirkulasjonen

Underveis øker hjerterytmen din, og sammen med denne øker også blodsirkulasjonen.

Styrker immunforsvaret

De infrarøde panelene varmer opp kroppen din. Dette skaper en kunstig feber som kan hjelpe kroppen å kvitte seg med sykdom. 

Hva er hot yoga?

Hot yoga er ulike typer yoga som gjennomføres i varme omgivelser. Dette er for å simulere varmen og luftfuktigheten i India, hvor yoga stammer fra. Varmen gjør at man slapper bedre av og svetter ut avfallstoffer i kroppen. Begge deler gjør at du går ut fra yogasalen mindre stresset enn da du gikk inn.

Ikke bare bikram yoga

Hot yoga knyttes ofte til bikram yoga, men konseptet kan kombineres med alle typer yoga. Ideen bak er fortsatt den samme. Målet er å oppnå mellom 30 til 40 grader der man gjør yogaen. Hos Balance fokuserer vi på hot yoga med infrarød varme i kombinasjon med vinyasa-baserte øvelser.

Fordeler med hot yoga

Yoga bygger utholdenhet, styrke og smidighet. Det hjelper deg også å slappe av i en stressende hverdag. Varmen bidrar til at musklene slapper bedre av, noe som er gunstig hvis du er stiv i muskler og ledd, anspent eller har smerter i kroppen. I tillegg gjør varmen at du svetter, noe som setter i gang kroppens naturlige rensesystem. 

Prøv infrarød hot yoga i Oslo hos oss

Under en hot yoga-klasse varmer vi opp vårt Black Room til 36-38 grader med infrarøde paneler. Hos Balance fokuserer vi på hot yoga i kombinasjon med vinyasa-baserte øvelser. I tillegg tilbyr vi Ashtanga, Jivamukti, Yin Yoga, Restorative, Yoga Nidra og ledede Mindfulness-meditasjoner.

Under kan du lese mer om to av våre klasser. Vi anbefaler at du drikker godt med vann på forhånd, og at du fyller på med elektrolytter etterpå. Dette kan du gjøre i vår Juicery Bar.

IR Hot Yoga Slow 75

Her beveger vi oss sakte, behagelig og trygt. Underveis vil du nære, styrke og åpne både kropp og sinn.

IR Hot Yoga Flow 60

Dette er en Vinyasa-flow klasse hvor du får svettet ordentlig. Husk å komme vel-hydrert! 

Finn balanse i hverdagen hos oss

Livet handler om balanse. Vi mener at balanse i hverdagen er nøkkelen til velvære. Alle burde ta seg tid til å finne balanse – spesielt i en hektisk hverdag. Vi ønsker deg velkommen til våre lyse og urbane studiolokaler rett ved Barcode.

Blant Oslos beste yoga-lærere

Balance har noen av Oslos mest erfarne yoga-lærere. Vi ønsker å tilby noe som passer alle og enhver. Vårt fokus ligger på funksjonell trening, og vi har et bredt spekter av klasser. Hos oss får du alt fra tradisjonelle klasser til spesialutviklede klasser for de som ønsker en annerledes og utfordrende treningsøkt. 

Nye lokaler rett ved Barcode

Balance holder til i moderne, unike og nyoppussede lokaler rett ved Barcode. Vi har komplette garderober med dusjer. Du kan nyte deilig og sunn juice pre- eller post-workout i vår Juicery Bar. Du kan låne alt av matter og utstyr som trengs til klassene hos oss. 

Du finner Balance rett ved Barcode. Velkommen til infrarød hot yoga hos oss.